BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

Borsten- Buikmassage

De buik en de borsten worden tijdens een lichaamsmassage vaak overgeslagen, er heerst een taboe op om borsten te masseren, het wordt als erotisch gezien en dat is niet gepast.

Als borstweefseltherapeute vind ik het uitermate belangrijk dat naast de buik ook de borsten goed verzorgd worden, dus ook gemasseerd. Masseren is verzorgend, koesterend en brengt ontspanning in het hele lichaam. Dat de borsten energie uitwisselen met de baarmoeder, eierstokken en de yoni is mooi meegenomen. Dat zijn gebieden die diep weggestopt liggen en nooit of nauwelijks aandacht krijgen. Tijdens de borstmassage liften ze dus eigenlijk mee hoe ontspannender de borsten, hoe beter voor je onderlichaam.
Dan komt de buik aan de beurt. Energetisch gezien 'woon' je in je buik. Dit klinkt misschien gek maar voel maar een als je bang bent of gespannen. Sommige voelen dan spanning in de borst, andere in de buik. Ook je darmen reageren op stress. Het is daarom gek dat de buik vaak wordt overgeslagen tijdens een massage. Juist door hier aandacht aan te geven kom je uit je hoofd en breng je ontspanning daar waar je hoort te zijn.

Je bent ongeveer 1,5 uur binnen, we drinken eerst een kopje thee om kennis te maken. Daarna volgt de massage van ongeveer 1 uur, hierna blijf je nog even lekker liggen om bij te komen, je voelt je als herboren als je de deur weer uitstapt.
Tijdens de massage worden ook je hals, schouders, hoofd, armen, oksels en benen meegenomen.

Kosten € 90,00 (20% korting bij contante betaling)

Boek hier je ontspanning of bel: 06-44 94 02 80

* Bij twijfel over de conditie van de borsten wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Super Zacht Sensuele massage

.Laat je verwarmen, laat de zachte aanraking je ontspannen, laat je liefdevol wegzakken, laat de wereld even voor wat het is en laat je meedrijven alsof je op een wolkenbed door de lucht zweeft.
Je hele lichaam kijgt aandacht, (behalve je yoni), Je wordt omringd door warmte en geraakt door zachte handen en doeken. Een heerlijke olie vult de ruimte terwijl er op de achtergrond de zachte muziek je nog verder laat wegzakken.

De totale behandeling inclusief kennismaking met een kopje thee duurt ongeveer 2 uur. De kosten hiervan € 120,00 (20% korting bij contante betaling)

Boek hier je liefde volle aanraking of bel: 06-44 94 02 80sensuele aanraking