06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Cellulite Massage

De laatste loodjes van het afvallen. Er blijven altijd plekken die maar niet weg willen gaan, hoeveel je ook afvalt. In dat geval kan sculpturing massage worden ingezet.
De plaatselijk ondersteuning met deze massagetechnieken werkt optimaal. Niet alleen wordt de huid versterkt, vet verminderd maar is ook uitstekend toepasbaar voor vermindering van cellulitis.
De behandelmethode is gebaseerd op de speciale massage bewegingen uitgevoerd in een specifieke volgorde en absoluut pijnloos.

Het gaat om een 8 massages die worden uitgevoerd in een bepaalde tijd van de maand, 2 algenpakkingen, een intake en een nameting, verder wordt er gewerkt met verschillende etherische oliën oa. Citroen, Sandelhout, Bitter Orange, Cipres, Pepermunt, Salie met als basis Jojoba olie. Daarnaast worden er adviezen geven over voeding, beweging, ontspanningsoefeningen en saunagangen.

Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak
Kosten:
- Volledig lichaam, 70 min per keer € 835,00
- Benen voor en achter, 35 min per keer € 417,00
- Rug, 20 min per keer € 274,00
- Armen of buik, 15 min per keer € 225,00

* Als vrouw, als mens, als therapeute staat gezondheid in een hoog vaandel en zou het voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Indien het tarief niet past in je (kleine) budget neem dan contact met mij op.
* Bij twijfel over uw geestelijke of lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.