06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Energetische therapie

Een buitengewone behandeling, anders dan dat je gewend bent.
Deze methode heeft een veel intensere en diepere werking dan een energiebehandeling. Diverse niveaus worden geraakt en hersteld, denk aan het mentale, emotionele, lichamelijke en zelfs op spiritueel niveau. Oude klachten en systemen worden hersteld, angsten en negativiteit worden omgezet.

Tijdens de behandeling wordt het hele energieveld hersteld, ‘oude blokkades’ worden weggehaald zodat er ruimte komt voor nieuwe positieve energieën. Er komt ruimte voor berusting, overgave, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden op het gebied waar je mee vastloopt.

Er wordt vooral gewerkt buiten het lichaam, in je energieveld –auraveld- en op verschillende plaatsen op/boven het lichaam – de chakra’s, maar de werking voel je diep van binnen.
Je ligt gekleed, op de behandeltafel. Lekker ingestopt onder een deken, eerst op je buik (als dat gaat) daarna op je rug.

Deze behandeling wordt ook goed ontvangen als je het moeilijk vind om aangeraakt te worden, als je vastloopt in je relatie en/of carrière, bij oververmoeidheid en bij het constateren van een ziekte.

Het is aan te raden om deze behandeling een aantal keer te herhalen, zodat je oude gedachten af kunt leren en niet terugvalt in de gewoonte die de ballast/onbalans/klachten veroorzaakt hebben.

Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak,
- Duur van de behandeling: 1:30uur,
- Kosten:
      Volwassenen: € 85,00 per consult/ € 550,00 voor 7 behandelingen
                                    Combinatie energetische therapie 7x en borstweefseltherapie 3x € 770,00
      Kinderen: € 50,00 per consult/ € 315,00 voor 7 behandelingen
Ook combinatie van ontspanningsmassage en chakrabehandeling mogelijk!

*Als vrouw, als mens, als therapeute staat gezondheid in een hoog vaandel en zou het voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Indien het tarief niet past in je (kleine) budget neem dan contact met mij op.
* Bij twijfel over uw geestelijke of lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.