06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Energie behandelingen

Tijdens deze behandelingen krijg je een flinke portie energie.
De werking is diep! Je ervaart rust en je lichaam komt langzaam tot ontspanning, je hoofd voelt lichter en je zorgen voelen minder groot of verder weg. Je komt tot jezelf en klachten worden steeds minder.
In een uur tijd voel jij je weer mens, ziet de wereld er weer een stukje beter uit en je ogen staan helderder.

Tijdens de behandeling lig je lekker op de behandeltafel, eventueel onder een deken. (Als je rolstoel gebonden bent kan de behandeling ook zittend gegeven worden.)
Mijn handen gaan over je lichaam, er is dus fysiek contact. Met regelmaat zullen mijn handen rusten op je lichaam om zo een diepe ontspanning te kunnen bewerkstelligen. Voor deze behandeling wordt aangeraden los zittende kleding te dragen.

Deze behandeling wordt vooral goed ontvangen door mensen die uitgeput zijn door ziekte of geestelijke en/of emotionele spanningen.
Na de behandeling zul je waarschijnlijk even bij moeten komen, daarom nemen we ongeveer 1:15 uur de tijd.
Mijn advies is om deze behandeling 10 keer in 4week te ondergaan. Op deze manier geef jij je lichaam de tijd om weer op te laden zodat het zelfregulerend systeem weer goed kan functioneren.
* week 1: 4 behandelingen
* week 2: 3 behandelingen
* week 3: 2 behandelingen
* week 4: 1 behandeling
Deze behandelserie werkt ontzettend goed om oa. oude patronen op te ruimen, hormoonstelsel in balans te brengen, ter ondersteuning van langdurige ziekte zowel fysiek als mentaal en emotioneel.

Energiebehandelingen


Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak,
- Duur van de behandeling: 1 uur,
- Kosten: € 85,00 per behandeling /10 behandelingen in één maand € 770,00

*Als vrouw, als mens, als therapeute staat gezondheid in een hoog vaandel en zou het voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Indien het tarief niet past in je (kleine) budget neem dan contact met mij op.
* Bij twijfel over uw geestelijke of lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.