06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Omarm je vrouwelijkheid

Een buitengewone behandeling, anders dan dat je gewend bent.
Deze methode heeft een veel intensere en diepere werking dan een energiebehandeling. Diverse niveaus worden geraakt en hersteld, denk aan het mentale, emotionele, lichamelijke en zelfs op spiritueel niveau. Oude klachten en systemen worden hersteld, angsten en negativiteit worden omgezet.

Tijdens de behandeling wordt het hele energieveld hersteld, ‘oude blokkades’ worden weggehaald zodat er ruimte komt voor nieuwe positieve energieën. Er komt ruimte voor berusting, overgave, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden op het gebied waar je mee vastloopt.

Er wordt vooral gewerkt buiten het lichaam, in je energieveld –auraveld- en op verschillende plaatsen op/boven het lichaam – de chakra’s, maar de werking voel je diep van binnen.
Je ligt gekleed, op de behandeltafel. Lekker ingestopt onder een deken, eerst op je buik (als dat gaat) daarna op je rug.

Deze behandeling wordt ook goed ontvangen als je het moeilijk vind om aangeraakt te worden, als je vastloopt in je relatie en/of carrière, bij oververmoeidheid en bij het constateren van een ziekte.

Het is aan te raden om deze behandeling een aantal keer te herhalen, zodat je oude gedachten af kunt leren en niet terugvalt in de gewoonte die de ballast/onbalans/klachten veroorzaakt hebben.

aura en chakra healing

Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak.
- Duur van de behandeling: 1:30uur.
- Kosten: € 570,- 7 behandelingen
-Combinatie energetische therapie 7x, borstweefseltherapie 3x, workshops 2x, setje borstels 3x en de 7 vrouwenoliën: € 855,00

Ook combinatie van ontspanningsmassage en chakrabehandeling mogelijk!

* Bij twijfel over uw geestelijke of lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.

Energiebehandeling

Tijdens deze behandelingen krijg je een flinke portie energie.
De werking is diep! Je ervaart rust en je lichaam komt langzaam tot ontspanning, je hoofd voelt lichter en je zorgen voelen minder groot of verder weg. Je komt tot jezelf en klachten worden steeds minder.
In een uur tijd voel jij je weer mens, ziet de wereld er weer een stukje beter uit en je ogen staan helderder.

Tijdens de behandeling lig je lekker op de behandeltafel, eventueel onder een deken. (Als je rolstoel gebonden bent kan de behandeling ook zittend gegeven worden.)
Mijn handen gaan over je lichaam, er is dus fysiek contact. Met regelmaat zullen mijn handen rusten op je lichaam om zo een diepe ontspanning te kunnen bewerkstelligen. Voor deze behandeling wordt aangeraden los zittende kleding te dragen.

Deze behandeling wordt vooral goed ontvangen door mensen die uitgeput zijn door ziekte of geestelijke en/of emotionele spanningen.
Na de behandeling zul je waarschijnlijk even bij moeten komen, daarom nemen we ongeveer 1:15 uur de tijd.
Mijn advies is om deze behandeling 10 keer in 4week te ondergaan. Op deze manier geef jij je lichaam de tijd om weer op te laden zodat het zelfregulerend systeem weer goed kan functioneren.
* week 1: 4 behandelingen
* week 2: 3 behandelingen
* week 3: 2 behandelingen
* week 4: 1 behandeling
Deze behandelserie werkt ontzettend goed om oa. oude patronen op te ruimen, hormoonstelsel in balans te brengen, ter ondersteuning van langdurige ziekte zowel fysiek als mentaal en emotioneel.

energiebehandeling

Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak,
- Duur van de behandeling: 1 - 1:30 uur,
- Kosten: € 85,00 per behandeling /10 behandelingen in één maand € 650,00

* Bij twijfel over uw geestelijke of lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.