06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Ontspannings- en/of chakra massages

Massages zijn al eeuwenoud en eigenlijk is het wonderlijk dat er nog steeds heel veel vrouwen zijn die niet bekend zijn met deze geweldige manier van (preventie) gezondheid.

Tijdens de massage gaat je aandacht naar je lichaam, het ontspant lichaam en geest, zorgt ervoor dat energie beter doorstroomt en het zelf genezend vermogen wordt groter. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes verminderen en er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest. Dit alles geeft een algemene helende werking.

Een ontspanningsmassage wordt dan ook warm aanbevolen als:
- het druk of spannend is in je leven
- je niet lekker in je vel zit
- je bewust je lichaam wil voelen en er meer contact mee krijgen
- je warm en respectvol aangeraakt wilt worden
- je helemaal stil wil worden van binnen
- je spieren stijf en pijnlijk aanvoelen
- jezelf wilt laten verwennen
- je een cadeautje aan jezelf wilt geven
- je voorzichtig wilt wennen aan aangeraakt te worden

Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel. Je wordt toegedekt met handdoeken op de plaatsen waar je niet gemasseerd wordt. De ruimte is prettige verwarmd en er is rustgevende achtergrondmuziek. Er wordt gewerkt met heerlijke warme oliën die rustgevend zijn voor de huid.

Voordat de massage begin, wordt er gevraagd of je puur voor ontspanning komt of dat er pijnlijke plekken zijn die wat extra aandacht vragen.
Spieren die te lang strak gespannen zijn gaan pijn veroorzaken. Pijn in de nek, schouders, rug, kuiten enz. enz. Veel mensen lopen ermee door totdat ze elke dag pijn hebben.
Het is natuurlijk beter om net ietsje eerder met het lijf aan de slag te gaan. Maar hoeveel last je ook hebt, het is meestal op te lossen.
Een massage doet wonderen.

Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak
- Duur van de behandeling: 1 uur
- Kosten: € 85.00 chakra, olie of stempel massage (incl borsten en billen) / € 37,50 ontspanningsmassage

* Als vrouw, als mens, als therapeute staat gezondheid in een hoog vaandel en zou het voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Indien het tarief niet past in je (kleine) budget neem dan contact met mij op.
* Bij twijfel over je conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.