BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

Workshop 'Borsten en Bewustzijn'

We kunnen er niet omheen, onze borsten. Sommige vinden ze mooi, andere vinden ze vervelend en lastig. Hoe dan ook, verzorging hebben ze nodig.

Het verzorgen van je borsten heeft een groot impact op de rest van de lichaam. Je borsten staan namelijk direct in contact met je baarmoeder en je eierstokken. In je borstkas zit je hart en je longen, je slokdarm, maag en je keel en nog veel meer. Alles staat in verbinding met elkaar en is op elkaar afgestemd als een geoliede machine. Loopt het ergens vast dan is dat merkbaar in de omgeving. Omdat het lichaam zo’n bijzonder organisme is, is het in staat om uitgevallen functies grotendeels tijdelijk over te nemen. Houdt een probleem langer aan volgen merkbare problemen.

Het verzorgen van je borsten is vrij makkelijke manier om beter in je vel te zitten. Door het borstweefsel soepel te houden krijgen ziektekiemen minder kans omdat het immuunsysteem wordt gestimuleerd. Afvalstoffen vinden hun weg naar buiten en schimmels en bacteriën krijgen minder kans om te gaan groeien.

Tijdens deze workshop leer je op welke manieren jij je borsten kunt verzorgen. Waarschijnlijk heb je al wel gehoord dat je borsten moet borstelen of misschien ben je al hiermee begonnen. Waarom borstelen zo gezond is, niet alleen voor je borsten maar voor je hele lichaam, vertel ik je tijdens de workshop.

Maar er is meer te leren, veel meer, want wat als borstelen niet jouw ding is? We gaan het ook hebben over zelfmassage, ademhalen, voeding en beweging.

hou je borsten gezond

De workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief de hartolie voor de zelfmassage, een borstenborstel, een naslagboekje.

Kosten: € 65,00 (minimaal deelname 4 personen)
Kom in loszittende kleding.

Voor data informatie klik hier

.

.

Workshop 'In je Kracht'

Wie is de belangrijkste persoon in mijn leven? IK ben de belangrijkste persoon in mijn leven!
Durf jij dat ook te zeggen over jezelf? Tegen jezelf of tegen een ander?
Op deze dag zeg je JA, dat durf ik. JA, dat kan ik. Jezelf belangrijk vinden is niet egoïstisch maar zelf-verzorgend. Als je Ja zegt tegen jezelf ben je instaat om niet alleen goed voor jezelf te zorgen maar ook voor die ander.
In je Kracht gaan staan helpt je daar enorm bij. Je leert hoe energie werkt en hoe je daarmee om kunt gaan. Op deze dag ga je:
-Ervaren hoe dat voelt
-Voelen wat er gebeurt
-Leren waar die Innerlijke Kracht zit
-Weet je wat je met IK kracht kunt doen, hoe het je helpt tijdens:
o Een moeilijk gesprek
o In een groep
o Als je een toespraak of spreekbeurt moet houden
o Als je andere aan moet sturen
o Als je moet samenwerken
o Als je bij jezelf wilt blijven
-Kijken, op een andere manier, naar jezelf en naar anderen
-Sterker worden, zowel fysiek als mentaal

We beginnen om 10:00 uur ( vanaf 9:30 inloop) en eindigen om 16:00 uur. Een biologische lunch, thee met wat te snoepen is inbegrepen.
Kom in loszittende kleding. Kosten € 150,00. (Minimale deelname 4 personen)

Voor data informatie klik hier