06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Workshop 'Heb je borsten lief'

We kunnen er niet omheen, onze borsten. Sommige vinden ze mooi, andere vinden ze vervelend en lastig. Hoe dan ook, verzorging hebben ze nodig.

Het verzorgen van je borsten heeft een groot impact op de rest van de lichaam. Je borsten staan namelijk direct in contact met je baarmoeder en je eierstokken. In je borstkas zit je hart en je longen, je slokdarm, maag en je keel en nog veel meer. Alles staat in verbinding met elkaar en is op elkaar afgestemd als een geoliede machine. Loopt het ergens vast dan is dat merkbaar in de omgeving. Omdat het lichaam zo’n bijzonder organisme is, is het in staat om uitgevallen functies grotendeels tijdelijk over te nemen. Houdt een probleem langer aan volgen merkbare problemen.

Het verzorgen van je borsten is vrij makkelijke manier om beter in je vel te zitten. Door het borstweefsel soepel te houden krijgen ziektekiemen minder kans omdat het immuunsysteem wordt gestimuleerd. Afvalstoffen vinden hun weg naar buiten en schimmels en bacteriën krijgen minder kans om te gaan groeien.

Tijdens deze workshop leer je op welke manieren jij je borsten kunt verzorgen. Waarschijnlijk heb je al wel gehoord dat je borsten moet borstelen of misschien ben je al hiermee begonnen. Waarom borstelen zo gezond is, niet alleen voor je borsten maar voor je hele lichaam, vertel ik je tijdens de workshop.

Maar er is meer te leren, veel meer, want wat als borstelen niet jouw ding is? We gaan het ook hebben over zelfmassage, ademhalen, voeding en beweging.

hou je borsten gezond

In een klein groepje gaan we dit eigen maken.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief de hartolie voor de zelfmassage, een borstenborstel, een naslagboekje, thee en wat lekkers.

Kosten: € 55,00 (vooraf te voldoen)
Meenemen: Een matje en handdoek om op te liggen en een kussen om op te zitten.
Draag losse kleding en géén BH.

Datum: Beide workshops zijn in overleg!
Deze workshops zijn of gekleed of het bovenlichaam is ontkleed om de zelfmassage en het borstelen goed te kunnen oefenen!

Max 4 personen.

Opgeven via: damesmassages@gmail.com of 06-44 94 02 80

Workshop 'Heb je borsten lief' na een borstoperatie

Er is veel met je gebeurt en bij vele is het allemaal snel gegaan. De begeleiding vanuit het ziekenhuis en de thuiszorg is afgelopen en je hoeft voorlopig niet meer terug te komen voor onderzoek.
Het wordt stil om je heen en de wereld draait gewoon door terwijl jij nog moet wennen aan je nieuwe lichaam.

Herken jij jezelf hierin? Dan is deze workshop bedoeld voor jou. Weer in contact komen met jezelf, (weer) van je lichaam te houden in de staat waar het zich nu in bevind. Misschien is een van je borsten van je afgenomen of misschien wel beide of zijn ze niet meer gelijk en hebben ze een andere vorm. Hoe je borst er nu ook uitziet, het is jouw borst en hier moet je mee verder.
Met liefdevolle aandacht ga je jezelf weer ontdekken. In een klein groepje van max 6 vrouwen die ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt als jij ga jij jezelf herontdekken o.a. door meditatie en zelfmassage.

Durf jij je borsten te verzorgen?

Tijdens de zelfmassage is je bovenlichaam ontbloot omdat huid op huid contact een belangrijk onderdeel is.
Verder verdiepen we ons in voeding, het stimuleren van de lymfe en ademhalen.

De workshop duurt ongeveer 2.5 uur en is inclusief de hartolie voor de zelfmassage, een borstenborstel, een naslagboekje, thee en wat lekkers.

Kosten: € 55,00 (vooraf te voldoen)
Meenemen: Een matje en handdoek om op te liggen en een kussen om op te zitten.
Draag losse kleding.

Datum: In overleg!
Let op! Tijdens deze workshops is het bovenlichaam ontkleed om de zelfmassage goed te kunnen oefenen.

Max: 4 personen

Opgeven via: damesmassages@gmail.com of 06-44 94 02 80

Workshop 'Her-verbinden met je partner'

Je bent veranderd, je lichaam is veranderd, de gewoonste dingen zijn niet meer vanzelfsprekend. Een aai, een knuffel, elkaar even stevig vastpakken. Maanden van angst en verdriet, hoe kom je weer tot elkaar?kom (weer) tot elkaar

Lukt het niet om open en liefdevol naar elkaar te kijken? Om elkaar weer aan te raken zoals jullie deden voordat een van beide het ziekenhuis inging? Je lichaam en daarmee je leven is gered maar de prijs is hoog en soms moeilijk te aanvaarden.

Tijdens deze workshop ga je samen weer in verbinding door elkaar liefdevol aan te raken en te ontdekken, door naar elkaar aan te raken en te vinden wat daar was en nog altijd is.

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via: email: damesmassages@gmail.com of mobiel: 06-44 94 02 80Hebjjj