06-44 94 02 80      damesmassages@gmail.com
Borstverzorging en Energetische ondersteuning bij ziekte en spirituele ontwikkeling

Zwangerschapsmassage

Je bent zwanger, alles verandert en tegelijkertijd alles gaat gewoon door. Een massage speciaal voor jou, zodat jij even tot rust kunt komen, verwend en gekoesterd mag voelen.

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in je lichaam. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen en uiteraard de invloed op je bloedsomloop. Alles wordt soepeler en losser om ruimte te kunnen maken voor je kindje en om je voor te bereiden op de bevalling.
Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in je rug en nek, kramp in je kuiten, slecht slapen, vocht vasthouden, bekkenklachten.

Aandacht en massage hebben hierbij een hele belangrijke rol. Het geeft directe verlichting van pijn en ongemak. De massage zorgt ervoor dat je de zwangerschap meer bewust kunt ervaren. Hierdoor worden de signalen die je lichaam af geeft duidelijker, het verbetert je bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten. Het werkt kalmerend, pijn bestrijdend en het geeft je een geluksgevoel.
Tijdens de behandeling lig je half in de kussens, zodat je tijdens de massage niet hoeft te draaien. Je wordt lekker toegedekt, de heerlijke warme olie zorgt ervoor dat je nog beter kunt wegdromen.

Overige informatie:
- Behandeling: alleen op afspraak
- Duur van de behandeling: 1 tot 1.15 uur
- Kosten: € 37,50 per consult

* Als vrouw, als mens, als therapeute staat gezondheid in een hoog vaandel en zou het voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Indien het tarief niet past in je (kleine) budget neem dan contact met mij op.
* Bij twijfel over uw lichamelijke conditie wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist.