BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

Een verboden onderwerp…borsten!

Pijn en ongemakken worden van tafel geveegd en afgedaan met ‘het gaat wel over’ of ‘niet zeuren daar hebben we allemaal wel eens last van’ en ‘het hoort er nu eenmaal bij’. Hoe erg is dat, dat er gedacht wordt dat pijn bij het vrouw-zijn hoort. Zo zijn we grootgebracht en er was immers niets tegen te doen, maar dat hoort tot de verleden tijd! Iedere vrouw moet weten hoe ze haar borsten kan verzorgen.

Hoe? Met borstweefseltherapie en het zelf dagelijks onderhouden.

Er heerst veel pijn, angst, verdriet, boosheid en onbegrip als het gaat over de vrouwenborst. Niet alleen bij de vrouw zelf maar ook zeker bij partner, kinderen.

Zoveel vrouwen lopen rond met klachten waar de huisarts nauwelijks tot geen oplossing voor heeft. Het voorschrijven van hormonen is voor sommige een uitkomst maar voor vele is dat helaas niet het geval.

Borstweefselbehandelingen geven veel vrouwen wel een gewenst resultaat. Vrouwen met klachten rondom de menstruatie, gespannen borsten, mastopathie, cysten (tot 2cm), opgezeten klieren ed. worden met een zucht van verlichting verminderd en kunnen zelfs helemaal verdwijnen. Ook de borst die een operatie heeft ondergaan vindt verlichting door de behandeling, stug en koud littekenweefsel wordt weer soepel en de borst voelt weer warm aan.

Door de behandelingen kom je weer in contact met jezelf, wordt je weer bewust van je lichaam in zijn geheel – ook van je borsten. In mijn praktijk ‘Damesmassages’ leer ik je waarom het zo belangrijk is om borsten goed te verzorgen en hoe dat op een eenvoudige manier gedaan kan worden. Elke dag 2 minuutjes is al voldoende.

Voor meer informatie of een persoonlijk advies, neem contact met mij op via deze klik.