BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

De 100 dagen darmheling,

Het was niet altijd even makkelijk: elke ochtend sta ik drie kwartier tot een uur in de keuken om voor de hele dag maaltijden en een smoothies te maken voor drie personen. Drie, want Rien neemt dubbele porties in verband met zijn zware, fysieke werk.

Inmiddels kan ik de nieuwe manier van eten waarderen en is het echt alle moeite waard, ook al ben ik in kilo’s niet veel kwijt geraakt, waar ik stiekem wel op hoopte. Eigenlijk zegt dit, dat mijn darmen nog niet op orde zijn, dus gaan we gestaag door!

Op dit moment zit ik midden in een detox-week. Een week met alleen maar smoothies en sapjes. Ondersteund met reinigende supplementen, droog borstelen, massages en sauna bezoekjes. Een heftige week, dat wel. Niet wat eten betreft maar emotioneel, phoe! Er komt van alles los en ik ben boos om onduidelijke redenen.

Ook merk ik dat er steeds meer reacties komen van het universum. Je hebt het misschien wel eens gehoord…’pas op met wat je vraagt’ of ‘je krijgt waar je om vraagt’. Handig is het dan om te weten hoe je iets kunt vragen, zodat je ook krijgt wat je echt graag wilt.

Vragen zoals ‘ik wil niet meer ziek zijn’ kun je beter veranderen in ‘ik wil gezond zijn’. Waarom? Het woordje ‘niet’ of ‘geen’ of een variatie hierop worden door het universum niet gehoord/gezien en vallen dus weg uit de zin. Kijk maar wat er overblijft als het woord niet uit de zin haalt: ‘ik wil (niet) meer ziek zijn’. Herken je dat? Dat je iets vraagt maar het tegenovergestelde ervaart?

Ik adviseer mijn cliënten om een lijstje te maken van alle zinnen die de hele dag door gebruikt worden en om hierachter een andere positieve zin te zetten. Je zult zien dat je krijgt wat je vraagt :D

Dus let op met wat je zegt én denkt en laat de energie zijn werk doen.

Vandaag is het de eerste dag van het jaar dat de zon schijnt en de temperatuur rond de 20 graden is, mijn dag wordt gevuld met opladen en positieve zinnen schrijven, zodat het de rest van het jaar vooruitstrevend en voorspoedig zal zijn.

Energierijke groet, Ellie de Heus