BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

Borsten vol angst

Er zijn bij mijn weten geen cijfers bekend van het aantal vrouwen dat te maken heeft (gehad) met mishandeling, verkrachting, incest en extreem pestgedrag. Er wordt niet of nauwelijks over gesproken. Vaak zijn de ervaringen diep weggestopt in het donkerste hoekje van de ziel, maar altijd sluimerend aanwezig. Woekerend en belemmerend in relaties en levensgeluk. Vaak wordt de druk van binnenuit steeds groter naarmate we ouder worden en gaan we er steeds meer onder gebukt.

Veel therapieën zijn erop gericht om het trauma opnieuw te beleven om het trauma te verwerken. Dat is juist de grootste angst... het opnieuw beleven, we stoppen het niet voor niets weg.

Ik, als energetisch therapeute, ben het daar niet mee eens. Alles wat je aandacht geeft groeit. Het opnieuw beleven is wat mij betreft geen optie. Loslaten wel!

Tijdens een borstweefselbehandeling kan dat. Pijn, angst en verdriet worden bevrijd, komen even bovendrijven waarna ze verdwijnen. Bang voor emoties? Geen zorgen, elke emotie is welkom en mag zijn weg naar buiten vinden. Een emotie duurt maar 90 seconden, het is de aandacht en de gedachten die het groter maken.

De borstweefselbehandeling is een heel zachte, bijna tedere behandeling en pijn hoort niet in de behandeling thuis. Veel vrouwen denken dat pijn een onderdeel is van het genezingsproces en zijn dan ook verrast als dit niet nodig blijkt te zijn.

In mijn praktijk hanteer ik een regel ‘laten wij elkaar geen pijn doen’. Wij vrouwen dragen al genoeg pijn in vele opzichten. Laten we dit keren en beginnen met lief te zijn voor onszelf. Dat begint met het verzorgen van onze borsten door bijvoorbeeld dagelijks te droogborstelen. Na de behandeling leg ik uitvoerig uit wat je allemaal zelf kunt doen om je borsten gezond te houden. Met de dagelijkse verzorging, verzorg je niet alleen je borsten maar ook je hartenenergie en alles wat er omheen zit.

Voor persoonlijk contact Klik Hier