BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

Super trots

Super trots was ik toen ik, een paar jaar geleden, mijn bikini kocht. Met dit exemplaar ging ik ver buiten mijn comfortzone. Eigenlijk was hij veel te duur voor mijn budget maar de top paste zo perfect. Mijn borsten kwamen er mooi in uit, sloot mooi aan bij de vorm, het extra bandje rond mijn nek gaf het net wat extra’s. Het liefst wilde ik een selfie maken en op Facebook plaatsen, maar dat durfde ik toen niet.

Inmiddels zijn mijn kinderen het huis uit en één keer in de week komen we met z’n allen bij elkaar om gezellig te eten en bij te kletsen. Dit keer waren we met z’n drietjes, de partners hadden andere verplichtingen en omdat het heerlijk zomerweer was stelde ik voor om naar de Maas te gaan, picknickmand, handdoek, zwemkleding en hond mee… gezellig!

Nu een jaar nadat ik mij ben gaan verdiepen in borsten en wat wel en niet zo goed voor ze is, kwam ik tot mijn grote schrik tot de conclusie dat mijn trots van een bikini van haar pilaar is afgevallen.
Ik kleedde mij vol verwachting om en meteen toen ik de bikinitop uit de kast nam voelde ik het al, de magie was weg. Het voelde hard en stug en de gedachte het te moeten dragen maakte mij niet vrolijk. Maar de kinderen stonden te wachten en moedig hees ik mij in het kleine kledingstuk, wat ik in de spiegel zag stond mij wel aan. Mijn gevoel aan de kant gezet en hop naar de Maas.

Het was lekker rustig op het strandje en ik genoot in de avondzon van het feit dat we weer even lekker met z’n drietjes waren. Ik probeerde mij te ontspannen maar de knellende beugels gaven mij niet veel ruimte. Op een gegeven moment hield ik het niet meer, ik zei tegen mijn zoon (die er fel op tegen is dat ik zonder BH rondloop). Sorry hoor, maar van dit ding word ik gek, en als je commentaar hebt trek je m zelf maar aan. Hij nam het gelukkig goed op en de avond was voor herhaling vatbaar.

Dit zet mij natuurlijk wel aan het denken. Waar vind ik een leuke beugelloze bikini die lekker zit, dus niet met z’n band in je nek die je hoofd naar beneden trekt, en die er ook nog eens leuk uitziet.

De zomer is in volle gang dus gauw opzoek naar mijn nieuwe trots.