BorstBehandeling, BorstenBabbel, Borsten en Balans,
Borsten en Buik, Borsten en Bewustzijn

Man 25 Hedel

Energetische beh:
Bij Ellie heb ik een aantal sessies gehad. Ze stelt je snel op je gemak en weet je de juiste handvaten te geven om je op anderen en vooral positieve gedachten te zetten. Dit heeft mij geholpen met verschillende situaties in het dagelijks leven. Verder neemt ze de tijd en is ze een luisterend oor. Ga langs en ervaar het zelf.

Ellie, nogmaals heel veel dank voor je hulp

Anja 51 Den Bosch

Energiebehandeling:
Vorige week kwam ik uitgeput bij Ellie. Ellie stelde voor om mij een 'energieboost' te geven. Dat is gelukt! Vier behandelingen in één week en ik bruis! Mijn hoofd is weer helder, ik heb weer inspiratie! Dank je wel!

Jeanette 60 Oss

Borstverzorging:
Ellie is heel aandachtvol en stelt je gelijk op je gemak. Ze voelt goed in wat er op dat moment nodig is. Zelfs als er niks nodig is 😊
Een veilige plek om samen te ontdekken wat voor jouw borsten goed is.

Lunette 58 Rosmalen

Borstverzorging:
Ellie is een vakvrouw! Al snel weet ze op je gemak te stellen, legt alles uit en de massage wordt vakkundig en liefdevol gegeven. Ook geeft ze allerlei tips mee om de borsten gezond te houden. Een aanrader!

Sharon 48 Heereveen

Borstverzorging:
Ik heb mijn borsten eigenlijk altijd beschouwd als een lastig onderdeel, en bij jou op de tafel was er voor het eerst het gevoel dat het juist een integraal deel van me is.

Paula 60 Hedel

Massage:
Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Ellie doet het met rust en gevoel voor jou persoonlijk. Cadeautje voor mezelf vandaag.

Frida 60 Dodewaard

Borstverzorging:
In een woord geweldig, Ellie straalt zoveel rust uit dat je je gelijk op je gemak voelt. Ik ben er geweest voor de borstweefseltherapie, ze legt alles uit wat ze gaat doen en geeft tips mee voor thuis om de borsten gezond te houden. Een aanrader voor iedere vrouw!!

Vrouw 43 Hedel

Borstverzorging:
Ik vond het heel fijn bij Ellie en me ook direct op mijn gemak. Wat ik ook erg prettig vind is dat iemand met je meevoelt wanneer je zelf onzeker bent.

Vrouw 41 Rosmalen

Borstverzorging:
Zacht! Na een behandeling bij Ellie zijn mijn borsten rustig en zacht, doordat zij ze met vakkundigheid maar vooral met liefde benadert.
Integer en warm, ik raad het iedereen aan. Fijne sfeer met lekkere geuren en mooi licht in haar blokhut. Dank je wel!

Birgitta 64, Den Bosch

Borstverzorging:
Het was voor mij als collega heel fijn deze borstmassage van Ellie te ervaren.
Die uitwerking hiervan heb ik als bevrijdend en vitalisierend en versterkend in mijn vrouw-zijn ervaren. Deze massage bij Ellie is zeker aan te bevelen als je iets goeds voor je zelf wilt doen.

Femke 34 Hedel

Energiebehandeling:
Vandaag laatste energie behandeling/massage gehad.
Was erg prettig en ontspannen, weer energie om verder te kunnen. Je voelt het verschil! Echt een aanrader voor als je moe bent! Lichamelijke klachten worden ook minder. Ga zeker nog terug! Bedankt ellie😊

Caro 53 Den Bosch

Borstverzorging:
Het was wel even wennen, de borstweefsel-behandeling, omdat het een stukje van je lijf is wat heel erg privé is, maar zeker niet onprettig.
Mijn borsten daarna groter voelde, meer aanwezig. Ik ben klachten vrij.

Petra 57 Hedel

Borstverzorging:
Met plezier, heb ik diverse borstweefsel-massages van Ellie mogen ontvangen.
Ik zeg plezier, omdat ik de 1e stap, best wel een beetje eng vond, borsten masseren, is niet alledaags, voor mij.
Ellie straalt een rust uit, en tijdens de massage voel je, je op de juiste en vooral veilige plaats.
Ze heeft oprechte aandacht en heeft mij diverse tips meegegeven.
Oprechte Aandacht en Aanraking & Adviezen, zijn wel de kernwoorden.
Ik heb bijvoorbeeld ontdekt, dat mijn borsten, te weinig aandacht, van mezelf kregen, en ga dit veranderen.
Blij en dankbaar dat ik deze borstweefselmassage heb mogen ontvangen.

Linde 27 Schijndel

Energetische beh.:
Al jaren was ik een heel ongelukkig, onzeker iemand. En na de kerst is die bom gebarsten en kreeg ik anti depressiva voor geschreven. Daarbij werd mij verteld dat ik hier nooit meer vanaf zou komen. Toen vertelde Ellie mij over energetische therapie, en dat leek mij wel wat. Ik heb een aantal sessies gehad van Ellie en ik voel mij een heel ander mens. Ik ben lang niet meer zo onzeker en kan weer genieten van wat er om mij heen gebeurd. En ik ben weer van de anti depressiva af! Ze heeft mij heel erg geholpen en ben haar hiervoor eeuwig dankbaar!

Merel 38 Noorwijk

Workshop:
Ik heb eigenlijk nooit echt contact gehad met mijn borsten. Ze zijn vrij klein, alsof ze er dan 'niet echt zijn'. Sinds ik de workshop 'heb je borsten lief' heb gevolgd, heb ik een heel ander contact met ze. Ze voelen nu als een wezenlijk onderdeel van mezelf, ik masseer ze eventjes om de paar dagen. En sindsdien heb ik geen pijnlijke borsten meer rond mijn menstruatie. Na de korte massage die ik mezelf geef, voel ik dat mijn hart zich opent. De vreugde stroomt dan weer. Zo fijn! Dankbaar voor de liefdevolle, warme en informatieve workshop van Ellie!

Debby 38 Hedel

Energetische beh:
Een tijdje geleden zat ik in een mega dip (overspannen), dit is de laatste twee jaar erin geslopen... Ik kreeg het advies om weer dingen te gaan doen die ik leuk vind en met aan mijzelf te gaan denken. Ben veel van wandelen en heb mijn hobby's weer opgepakt.
Ook ben ik bij Ellie onder behandeling gegaan. Voor mij heeft dit enorm positief uitgepakt! Ik heb oa bepaalde dingen/gedachten leren los te laten, heb veel meer energie gekregen en kan weer langzaam aan genieten van de dingen om mij heen.
Ervaar het zelf!

Suze 34 Hedel

Energetische beh.:
Ik ben mij vrijer gaan voelen omdat mijn angsten zo goed als verdwenen zijn, van hyperventilatie heb ik helemaal geen last meer gehad. Ik kan mijzelf goed resetten als er wat gebeurd. Voor de behandelingen ging het niet goed met mijn relatie, nu zit ik weer goed in mijn vel en gaat het weer goed tussen ons. Ik raad iedereen aan om deze energetische therapie te volgen als je last hebt van spanningen, angsten, vermoeidheid en hyperventilatie

Inge

workshop:
Ellie De Heus heeft mij geleerd in een prachtige workshop hoe ik anders mag kijken naar en omgaan met mijn borsten. Ze vertelde over de bijzondere binnenkant omgeven door lymfen, hoe ik zelf deze klieren kan helpen reinigen op zo een zachte manier dat ik zelfs schrok van mijn eigen ruwheid.
Zachter dan zacht.
'Echt zó zacht Ellie?'
'Ja.'
We hebben het gehad over borstverzorging met bijvoorbeeld een borstel, massage en voeding.
Voeding met woorden, aanraking en liefde.
We hebben het gehad over zelfonderzoek.
Dat dit net als tandenpoetsen bij de dag kan horen, om de nacht het zelfhelend vermogen haar werk te laten doen.
We hebben het gehad over bh's.
Met de borsten bloot, leren over de in's en out's.
Dank je wel Ellie!